Gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken voor de KMO

Gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken voor uw bedrijf. Uw naam en reclameboodschap bedrukt op de lekkerste Belgische chocolade in de hoogste kwaliteit. Vanaf kleine aantallen steeds vers gemaakt en snel leverbaar

Gepersonaliseerde Bedrukte Chocolade Tabletjes voor de KMO

Altijd welkom met de perfecte attentie! - CandyminiCard

Maak gebruik van de kracht van lekkere bedrukte chocolaatjes. Met uw gepersonaliseerde CandyminiCard chocolade tabletjes trakteert u uw klanten en bezoekers op een perfect presentje met uw eigen logo, foto of boodschap.

  • voortreffelijke weergave van uw logo dankzij de allerhoogste High Definition reproduktietechniek
  • ambachtelijk van de allerbeste Belgische chocolade gemaakt
MEER WETEN

Gepersonaliseerde Bedrukte Pralines of Bonbons voor de KMO

Uit appreciatie voor uw klanten - Candypraline

Trakteer uw klanten, uw zakenpartners, uw bezoekers of uw medewerkers met een Candypraline op de perfecte, luxueuze verwennerij!

  • als origineel geschenk zijn onze Candypralines of bonbons precies wat u zoekt
  • ambachtelijk van de beste Belgische chocolade en hazelnootpraline vulling gemaakt.
MEER WETEN

Gepersonaliseerde Bedrukte Chocolade Tablet of Kaart voor de KMO

Net zo bijzonder als uw bedrijf - CandymaxiCards

Lekkere chocolade smaakt nog beter…. als er meer van is! Met deze gepersonaliseerde CandymaxiCards chocoladetabletten van groot formaat in verschillende vormen trakteert u trouwe klanten op een buitengewone karaktervolle attentie.

  • breng uw klanten onder de indruk met een perfecte afdruk op een 100 gram chocoladetablet in gevarieerde vormen
  • ambachtelijk van de allerbeste Belgische chocolade gemaakt
MEER WETEN

Mix van gepersonaliseerde bedrukte chocolade tabletten en pralines voor de KMO

Verwen uw klanten nog grootser - CandyCardmix

CandyCard mix van grote gepersonaliseerde CandymaxiCards tabletten in combinatie met gepersonaliseerde CandyminiCard tabletjes of Candypralines versterken de band met uw klanten en medewerkers.

  • dankzij de allerhoogste High Definition druktechniek en veelheid van grote en kleine bedrukbare oppervlakte, ideaal voor speciale gelegenheden of grootse evenementen
  • via een mix van gevarieerde beelden, smaken en vormen brengt u uw boodschap en appreciatie voor uw klant op dé ultieme wijze
  • ambachtelijk van de allerbeste Belgische chocolade en/of vulling gemaakt
MEER WETEN

Gepersonaliseerde chocolade tabletjes met uw logo voor uw kmo of mkb


Kleine chocolade tabletjes met de kracht en de intensiteit van onze typisch Belgische chocolade gecombineerd met de vakmanschap van het bedrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit van uw logo, foto of reclameboodschap werden door CandyCard tot een ware artisanale kunst verheven. Vooral gebruikt als klein geschenk om te delen met uw relaties, klanten, bezoekers of medewerkers bij speciale gelegenheden zoals beurzen, bezoek aan de showroom, open deur dagen,seminaries, vergaderingen of  een viering. Kortom bij elk evenement waarbij u uw zakenrelatie wil verwennen.

Verse Belgische chocolade

Als Belgische fabrikant weten wij uiteraard als geen ander dat de kwaliteit van de Belgische chocolade de bepalende factor is voor het succes van chocolade relatiegeschenken. De oorsprong van Belgische chocolade die terug gaat tot in de 19e eeuw geeft ons de kennis en historiek die uniek is in de wereld. Door onze originele werkwijze worden uw logochocolade tabletjes pas gemaakt nadat u besteld hebt. Samen met de hermetische cellofaan verpakking rond elk product, garandeert deze werkwijze dat uw gepersonaliseerde chocolade tabletjes altijd super vers zijn, van ons als fabrikant tot dat u of uw relatie ze zelf als eerste uitpakt.

Chocolade tabletjes geprint met logo of foto

Chocolade tabletjes met logo werden door CandyCard voor het eerst gemaakt in 1988. Toen nog in reliëf, waarbij het logo in een op- of inliggend niveau op het chocolade oppervlak werd aangebracht. In 1990 ontwikkelden wij een unieke gepatenteerde bedrukkingstechniek die toelaat om logos en veel fijnere designs, tot zelfs fotos met alle details als schaduwen, grijswaarde nuances en dégradés, rechtstreeks op het chocolade oppervlak in een contrasterende kleur te drukken. CandyCard ontwikkelde zo hét ideale product voor de promotionele sector doordat we logos en productfotos zeer nauwgezet zelfs op de kleinste chocolade tabletjes kunnen reproduceren. Zowel individueel verpakt als verzameld in een geschenkdoos laten ze een indrukwekkende positieve herinnering achter bij uw trouwe klanten.

Gepersonaliseerde chocolade tabletjes individueel verpakt of verpakt in een geschenkdoos. Ook gepersonaliseerde verpakking.

De individueel verpakte tabletjes worden in een hermetische cellofaan wikkel verpakt . Hierdoor kan u ze hygiënisch én ultravers bij alle mogelijke gelegenheden gebruiken en bent u zeker dat u de eerste bent die uw gepersonaliseerde chocolade tabletjes uitpakt. Bovendien behouden  de chocolade tabletjes daardoor, bij correcte bewaarcondities , hun langst mogelijke houdbaarheid. 

Meerdere tabletjes samen worden in een hoogwaardige geschenkdoos verpakt. De chocolade tabletjes worden in een sterk interieur gerangschikt volgens uw wens qua design en qua smaak. Een kwalitatief transparant venster zorgt dat uw opdruk van logo, foto of boodschappen steeds kristalklaar zichtbaar zijn. Op de achterzijde van uw geschenkdoos bevindt zich uiteraard steeds een etiket opgesteld volgens de recentste europese voedselveiligheids directieven. Tenslotte wordt uw geschenkdoos volledig hermetisch met een cellofaan wikkel verzegeld. Zo bent u ook hier zeker dat u de eerste bent die uw geschenkdoos opent. Bovendien behouden daardoor, bij correcte bewaarcondities , uw gepersonaliseerde chocolade tabletjes hun versheid en de langst mogelijke houdbaarheid.

Voor de individuele wikkelverpakking én voor de geschenkdoos hebben wij bijkomende personalisatiemogelijkheden voor u ontwikkeld voor zowel kleine als grotere oplages onder de vorm van een gepersonaliseerde wikkel of met een gepersonaliseerde doos met of zonder venster. Dit biedt u bvb. de mogelijkheid om een dubbele boodschap aan uw zakenrelatie te geven. Om zelfs verpakking als "teaser"; te bedrukken en de chocolade met uw essentiële boodschap of "punchline" te personaliseren. Óf zet op de verpakking uw algemene merknaam of logo en personaliseer de tabletjes met uw specifieke product gerelateerde boodschap. De mogelijkheden zijn zo divers als uw fantasie.


Gepersonaliseerde bedrukte Belgische pralines of bonbons met uw logo of foto voor uw kmo of mkb 


Belgische pralines of bonbons bedrukt in superieure kwaliteit met uw logo of foto als ultieme chocolade relatiegeschenk combineren de vele kwaliteiten waarin CandyCard excelleert. Onze Belgische bedrukte pralines of bonbons combineren de kracht en de intensiteit van onze typisch Belgische chocolade met de vakmanschap van het bedrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit van uw bedrijfslogo, foto of reclameboodschap. Vooral gebruikt als klein geschenk of weggever om te delen met uw relaties, klanten, bezoekers of medewerkers bij speciale gelegenheden zoals beurzen, bezoek aan de showroom, open deur dagen, seminaries, vergaderingen of een viering. Kortom bij elk evenement waarbij u uw zakenrelatie extra wil verwennen.

Verse Belgische pralines of bonbons

In 1857 opende Jean Neuhaus een apotheek in de prestigieuze Galeries Royales Saint-Hubert in Brussel . Om zijn medicijnen lekkerder te maken smeerde hij ze in een dun laagje chocolade. Uit dit simpele idee erfde zijn kleinzoon Jean Neuhaus Jr. de passie van zijn vader voor chocolade, maar hij kwam ook op het ingenieuze idee om het medicijn te vervangen door een heerlijke zachte vulling. Aldus werd de praline of bonbon in 1912 geboren. 

Vlaanderen scoort wereldwijd hoog, niet alleen voor zijn kwaliteitschocolade , maar ook voor de verfijnde pralines of bonbons die ermee gemaakt worden. Als Belgische fabrikant weten wij uiteraard als geen ander dat de kwaliteit van de Belgische chocolade de bepalende factor is voor het succes van chocolade relatiegeschenken. De oorsprong van Belgische chocolade die terug gaat tot in de 19e eeuw geeft ons de kennis en historiek die uniek is in de wereld. CandyCard combineert de culinaire vermaardheid van zijn Belgische pralines of bonbons met een superieure personalisering. Bij onze pralines of bonbons omhuld de typische Belgische chocolade van de krokante chocoladeschelp een heerlijke zachte vulling op basis van hazelnootpraliné. Door onze originele werkwijze worden uw logopralines of logobonbons pas gemaakt nadát u besteld hebt. Samen met de hermetische cellofaan verpakking rond elk product, garandeert deze werkwijze dat uw gepersonaliseerde pralines of bonbons altijd super vers zijn, van ons als fabrikant tot dat u of uw relatie ze zelf als eerste uitpakt.

Belgische pralines of bonbons geprint met logo of foto voor iedere doelgroep

In 1990 ontwikkelde CandyCard een unieke gepatenteerde bedrukkingstechniek die toelaat om logos en veel fijnere designs tot zelfs fotos met alle details als schaduwen, grijswaarde nuances en dégradés, rechtstreeks op de chocolade schelp van de praline of bonbon in een contrasterende kleur te drukken. CandyCard ontwikkelde zo hét ultieme product voor de promotionele sector doordat we logos en productfotos zeer gedetailleerd zelfs op de kleine chocolade pralines of bonbons kunnen reproduceren. Uw gasten zullen deze ultieme attentie geserveerd bij een lekker kop koffie, in je showroom, op je beursstand, op het bedrijfsfeest, op seizoenseventen zoals Sinterklaas, Kerstmis, eindejaar of Pasen kortom bij elk evenement ten zeerste apprecieren.

Gepersonaliseerde Belgische pralines of bonbons als relatiegeschenk - CandyCard Belgisch vakmanschap al sinds 1988

Chocolade pralines of bonbons met logo werden door CandyCard voor het eerst gemaakt in 1988. Onze gepersonaliseerde bedrukte pralines combineren enerzijds de sensorische ervaring van smaak, textuur en de daarbij gepaarde positieve emotie van een Belgische praline of bonbon met anderzijds de visuele ervaring van een superieure bedrukking van uw bedrijfslogo of foto. Hierdoor verbind onze gepersonaliseerde bedrukte praline uw logo, foto of boodschap aan deze positieve ervaring. Met andere woorden zowel individueel verpakt als verzameld in een geschenkdoos laten onze bedrukte gepersonaliseerde belgische pralines of bonbons een indrukwekkende herinnering achter bij uw klanten, bezoekers of medewerkers. En daar gaat het natuurlijk om want zo verbind u uw bedrijfsnaam met de positieve impact van dit unieke Belgische chocolade relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde bedrukte Belgische pralines of bonbons individueel verpakt of verpakt in een geschenkdoos. Ook gepersonaliseerde verpakking.

De individueel verpakte pralines of bonbons worden in een hermetische cellofaan wikkel verpakt . Hierdoor kan u ze hygiënisch én ultravers bij alle mogelijke gelegenheden gebruiken en bent u zeker dat u de eerste bent die uw gepersonaliseerde praline of bonbon uitpakt. Bovendien behouden  de pralines of bonbons daardoor, bij correcte bewaarcondities , hun langst mogelijke houdbaarheid. 

Meerdere pralines of bonbons samen worden in een hoogwaardige geschenkdoos verpakt. De pralines of bonbons worden in een sterk interieur gerangschikt volgens uw wens qua design en qua smaak. Een kwalitatief transparant venster zorgt dat uw opdruk van bedrijfslogo, foto of boodschap steeds kristalklaar zichtbaar zijn. Op de achterzijde van uw geschenkdoos bevindt zich uiteraard steeds een etiket opgesteld volgens de recentste europese voedselveiligheids directieven. Tenslotte wordt uw geschenkdoos volledig hermetisch met een cellofaan wikkel verzegeld. Zo bent u ook hier zeker dat u de eerste bent die uw geschenkdoos opent. Bovendien behouden daardoor, bij correcte bewaarcondities , uw gepersonaliseerde pralines of bonbons hun versheid en de langst mogelijke houdbaarheid.

Voor de individuele wikkelverpakking én voor de geschenkdoos hebben wij bijkomende personalisatiemogelijkheden voor u ontwikkeld voor zowel kleine als grotere oplages onder de vorm van een gepersonaliseerde wikkel of met een gepersonaliseerde doos met of zonder venster. Dit biedt u bvb. de mogelijkheid om een dubbele boodschap aan uw zakenrelatie te geven. Om zelfs verpakking als "teaser"; te bedrukken en de chocolade met uw essentiële boodschap of "punchline" te personaliseren. Óf zet op de verpakking uw algemene merknaam of logo en personaliseer de pralines of bonbons met uw specifieke product gerelateerde boodschap. De mogelijkheden zijn zo divers als uw fantasie.