Gepersonaliseerde chocolade. Iets voor uw onderneming?

Gepersonaliseerde chocolade is net iets meer dan fijne chocolade. Vooral het begin van een bijzonder aangenaam gesprek met uw klant of zakenrelatie. Beeldt u even in welke gevoelens er in het hoofd en – meer nog – in de mond en het hart van uw klant omgaan, wanneer hij geniet van uw bedrukte chocolade. Ja, uw bedrukte chocolade. Want uw naam of logo staat er helder en duidelijk op. Wat verder in deze tekst zal vertellen we u veel meer over die gevoelens (zelfs waarom chocolade verliefdheid stimuleert). Lees zeker verder, want deze informatie zal u in positieve zin verrassen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Breng uw klanten onder de indruk dankzij uw gepersonaliseerde chocolade

Uw gepersonaliseerde chocolade maakt gegarandeerd indruk op uw klanten en uw zakenpartners in horeca, handel en industrie. Als lekkernij bij de koffie, als snoepje voor het slapengaan of gewoon als kleine attentie. Chocolade is nog steeds het zoete summum. U weet al lang dat men zegt dat de liefde van de man door de maag gaat. Welnu, eens u voor CandyCard kiest, zal u ervaren dat ook de liefde van uw klant door zijn mond en maag gaat. Bij CandyCard vindt u talloze toepassingen van gepersonaliseerde chocolade met uw logo die perfect geschikt zijn voor uw corporate geschenken, relatiegeschenken en meer. Onze producten omvatten verschillende vormen bedrukte chocolade met uw logo of foto. De in high definition gedecoreerde chocolade van CandyCard wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Berlaar bij Lier. Wij zijn een 100% Belgisch familiebedrijf en zijn fier op onze lokale verankering. Deze laat ons toe onze klanten zeer snel en flexibel te bedienen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Ontdek hier de top 9 redenen om meer chocolade te eten… en uw klanten gepersonaliseerde chocolade te schenken. (vooral punt 9 is doorslaggevend!)

1. Wetenschappelijk onderzoek is hierover nog steeds gaande en deskundigen hebben al vastgesteld dat chocolade goed is voor het hart, de bloedcirculatie en de hersenen. Door sommige wordt gesuggereerd dat chocolade gunstig zou kunnen zijn bij nog dergelijke grote uitdagingen als autisme, obesitas en diabetes. Het is goed voor het hart en de bloedsomloop: dit blijkt uit een recente Amerikaanse studie.
2. Het vermindert het risico op een beroerte: onderzoekers in Finland hebben dit geconstateerd.
3. Het is rijk aan mineralen: donkere chocolade zit vol nuttige mineralen zoals kalium, zink en selenium.
4. Het vermindert cholesterol: bij verbruik van cacao is aangetoond dat het niveau van ‘slechte’ cholesterol (LDL) vermindert en het niveau van ‘goede’ cholesterol verhoogt.
5. Het is goed voor de huid: de flavonolen in donkere chocolade kunnen de huid beschermen tegen schade door de zon. Hoewel je vooralsnog toch je zonnecrème best niet (helemaal) vervangt door chocolade.
6. Het kan helpen om gewicht te verliezen: echt waar! Neuroscientist Will Clower zegt dat een klein vierkantje goede chocolade op de tong laten smelten, zo’n 20 minuten voor een maaltijd, hormonen in de hersenen doet uitstoten die gerelateerd zijn aan het gevoel van verzadiging.
7. Het is goed voor moeders en baby’s: uit een Finse studie bleek dat chocolade de stress verminderde in zwangere vrouwen. Bovendien bleken de baby’s van die moeders vaker te lachen dan de nakomelingen van niet-chocolade-etende moeders.
8. Chocolade is goed voor de hersenen: van flavanolen wordt gedacht dat ze geheugenverlies bij oudere mensen tegengaan, en van de ontstekingwerende eigenschappen van donkere chocolade is ontdekt dat ze gunstig kunnen zijn bij het behandelen van een hersenletsel zoals een hersenschudding.
9. Van chocolade voel je je beter: chocolade bevat fenylethylamine (C8H11N). Dat is dezelfde chemische stof die je hersenen creëert als je verliefd wordt! En wat is er beter dan een klant die positieve gevoelens koestert jegens uw bedrijf en uw merk? (lees meer hierover hier direct onder, want dit is toch wel echt interessant!)

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kan gepersonaliseerde chocolade echt de liefde van uw klant voor uw merk of bedrijf positief stimuleren?

Waarschijnlijk is het meest belangrijke bestanddeel in chocolade op het gebied van het effect van chocolade op ‘liefde’ een stof die fenylethylamine heet. Die fenylethylamine is een organische verbinding en een lichaamseigen stof die aangemaakt wordt als mensen verliefd zijn. Deze chemische stof, die in kleine hoeveelheden in chocolade voorkomt, stimuleert het zenuwstelsel en leidt tot het vrijkomen van aangename opiumachtige verbindingen, bekend als endorfines. Fenylethylamine stimuleert ook de activiteit van dopamine, een neurotransmitter dat direct verband houdt met seksuele opwinding en plezier. Fenylethylamine fungeert als een krachtig antidepressivum voor zowel mannen als vrouwen en de aanwezigheid ervan in het lichaam stijgt tijdens romantische periodes. De onbezonnen, opgewonde gevoelens die we ervaren wanneer we verliefd zijn, zijn in grote mate toe te schrijven aan fenylethylamine. Chocolade bevordert letterlijk de hersenchemie van verliefdheid. Toegegeven, niet iedereen die uw gepersonaliseerde chocolade eet zal op slag verliefd worden op uw bedrijf. Individuele chemie speelt een belangrijke rol in hoe mensen reageren op chocolade, zoals dit bij zoveel het geval is. Maar wil u het veilig en saai spelen door uw klanten de zoveelste wegwerppen te schenken, of wilt u de sprong naar gepersonaliseerde chocolade wagen en – in de ogen van uw ‘verliefde’ klanten – geweldig overkomen?

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waarom schenken veel bedrijven een relatiegeschenk met logo aan hun klanten?

De meeste bedrijven schenken wel eens een relatiegeschenk aan hun klanten. Het kan hierbij gaan om zeer grote klanten, kleinere klanten of soms zelfs prospects die nog geen klant zijn. Corporate Gifts voor klanten zijn een gelegenheid om de klant, of klanten die bijdragen aan het succes van uw bedrijf, een vorm van erkenning te geven. Een mooie manier om het oude – en al te vaak in het zakelijke leven vergeten – ‘Dank u wel’ tegen de klant te zeggen. Tegelijk kan een relatiegeschenk met logo een leuk marketinginstrument zijn.
Een relatiegeschenk vertaalt, op een concrete manier, uw waardering voor het vertrouwen dat uw klant u schenkt. U uit hiermee dat u de relatie met de klant waardeert. Maar lees wel zeker het volgende stukje, om hierbij niet ‘in de fout te gaan’.
Ontdek hier op welke manier CandyCard u helpt aan het perfecte relatiegeschenk in gepersonaliseerde chocolade met logo (of foto).

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een relatiegeschenk met logo kiezen is gemakkelijker dan ooit, maar juist daardoor tegelijk ook delicater. Lees waarom.

Het kiezen en kopen van corporate cadeaus voor klanten is enerzijds nog nooit zo makkelijk geweest, met de beschikbaarheid van producten zowel online als in de groot- en kleinhandel. Maar tegelijk is het misschien, juist daarom, ook nog nooit zo moeilijk geweest om de banaliteit te overstijgen. Om als relatiegeschenk met logo niet af te komen met het zoveelste goedkoop ogende plastic voorwerp dat zeer snel ergens achterin een lade belandt en vergeten wordt.
Doet u even deze oefening mee? Sluit uw ogen en bedenk even van wie u de voorbije 12 maanden een relatiegeschenk met logo gekregen heeft dat u echt leuk vindt. Waar u echt plezier aan heeft (gehad). Als u net als 9 op de 10 personen bent aan wie we gevraagd hebben deze oefening te doen, komt u niet verder dan gedachten over een fles bubbels rond het einde van het jaar en wat rommel die u weggeschonken heeft, omdat u er toch niets mee ging doen.
Misschien liggen ze ook in uw lade, die ontelbare bics, usb sticks en weet ik veel wat nog wat relatiegeschenken met logo. Ze missen helemaal hun oogmerk. Weet u het nog? Enkele regels geleden hadden we het over het uiten van een welgemeend ‘dank u wel klant, ik waardeer echt het vertrouwen dat u in ons stelt’ gevoel. En ondertussen hebben we het over rommel die ergens vergeten ligt te vergaan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een relatiegeschenk met logo dat recht op doel afgaat: naar het hart van uw klant.

U weet het al langer dan vandaag “Liefde gaat door de maag”. Daarom is CandyCard chocolade als relatiegeschenk met logo uw beste keuze. Niemand, met enig gevoel voor smaak, laat deze chocolade lang liggen. Laat staan ergens achterin de kast vergaan. Uw klanten gaan de chocolade proeven en eten. En er 100% zeker van genieten. Met dat genot en dat plezier wordt u, of uw merk, vanzelf blijvend geassocieerd.
Is dat niet exact uw dubbele bedoeling als u een klant een relatiegeschenk geeft? Uw waardering voor de relatie, trouw en het vertrouwen uitspreken, maar tegelijk aan klantenbinding doen.
Wie is er nu niet blij om chocolade te krijgen?
Chocolade schenken aan een zakenrelatie of klant staat symbool voor zorgzaamheid en positiviteit. Van wie kreeg je in je leven al ooit chocolade? Van je ouders, je partner, bij de koffie of op je hoofdkussen in het betere hotel. Chocolade aan iemand aanbieden staat voor het aan die persoon het allerbeste toewensen. Aan die persoon, klant, zakenrelatie of bezoeker aangeven dat je om hem geeft.
Gepersonaliseerde chocolade staat, bijna exclusief als relatiegeschenk met logo, voor het geschenk of de attentie op zich, maar communiceert dus ook een emotie. Maakt een positieve emotie los. Net daarom kiest u als volgende relatiegeschenk met logo voor chocolade van CandyCards.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Belgische gepersonaliseerde chocolade, de basis van het lekkerste relatiegeschenk.

Wat de chocolade zelf betreft, gebruiken we alleen de allerbeste Belgische chocolade. Zodat elke stukje van het relatiegeschenk met uw logo dat u aan iemand schenkt absoluut onvergetelijk smaakt.

Bij CandyCard zijn we geobsedeerd door kwaliteit en we laten niets aan het toeval over.

Huisleverancier van een aantal ‘grote namen’. Bedrijven als Sheraton, Nissan België, E-Bay Italia en veel meer hebben reeds genoten van de reputatieboost die CandyCard chocolade ook u kan bezorgen.

“Zelfs onze beste jonge verkoper (een vent die anders nooit stopt met praten) wordt stil van jullie chocolade.”

Een heerlijke uitspraak van een trouwe CandyCard klant die we u niet willen onthouden. Het vat eigenlijk perfect samen waarom u voor CandyCard gepersonaliseerde chocolade als relatiegeschenk met logo kiest.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE