Gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken voor Toerisme en Verenigingen

Gepersonaliseerde Belgische chocolade bedrukt in HD met de mooiste bezienswaardigheden als relatiegeschenk of souvenir voor steden of verenigingen. Schenk ze aan uw bezoekers en medewerkers of verkoop ze aan uw leden of sympatisanten

Gepersonaliseerde Bedrukte Chocolade Tabletjes voor TOERISME en VERENIGINGEN

Bedrukte Belgische chocolade als souvenir zorgt voor net dat ietsje extra - CandyminiCard

Een heerlijke herinnering aan een bezoek aan uw stad. City marketing: ideaal om uw stad, regio of land te profileren. Uw stadsmerk en sites in high definition gereproduceerd op CandyminiCard chocolade tabletjes. Een aangename herinnering voor uw bewoners, bezoekers of medewerkers. Een sympathieke incentive voor elke gelegenheid of zelfs een middel om geld in te zamelen voor uw vereniging via leden en sympathisanten.

  • duurzame Belgische chocolade, als souvenir bedrukt in de allerhoogste resolutie ter wereld
  • verkrijgbaar in melk en pure chocolade en met diverse afbeeldingen
MEER WETEN

Gepersonaliseerde Bedrukte Pralines of Bonbons voor TOERISME EN VERENIGINGEN

Gepersonaliseerde pralines of bonbons…. extra exclusief - Candypraline

Candypraline is een lekker souvenir na een bezoek aan uw stad, regio of instelling. Een exclusieve Belgische praline voor uw bezoekers of medewerkers. Een leuke surprise voor leden en sympathisanten van uw vereniging.

  • breng uw logo of illustratie rechtstreeks aan op pralines of bonbons
  • de praline is een Belgische uitvinding; laat bezoekers, medewerkers of leden er ten volle van genieten
MEER WETEN

Gepersonaliseerde Bedrukte Chocolade Tablet of Kaart voor TOERISME en VERENIGINGEN

Mooie herinneringen verdienen grootse chocolade - CandymaxiCards

Leg uw bezoekers, medewerkers of leden wonderlijk in de watten. Kies de CandymaxiCards als een gedenkwaardig geschenk voor uw werknemers of bezoekers. Eetbare herinnering aan een bezoek van uw stad of vereniging.

  • buitengewoon indrukwekkend met een bedrukbaar oppervlak tot 85x55 mm, bijzonder lekker
  • een verbluffende attentie, een prachtig geschenk
  • 3 smaken en vanaf slechts 80 exemplaren per smaak
MEER WETEN

Mix van Gepersonaliseerde Bedrukte Chocolade Tabletten en Pralines voor TOERISME EN VERENIGINGEN

Oprecht hartelijke geschenken - CandyCardmix

Extra indrukwekkende CandyCard mix van CandymaxiCards grote chocolade tabletten met kleine CandyminiCards en/of Candypralines  in een indrukwekkende geschenkdoos. Een smakelijk en groots souvenir aan een bezoek, verblijf of jubileum. Een verwennerij voor leden en sympathisanten. De ultieme appreciatie voor uw medewerkers.

  • vanaf slechts 80 geschenkdozen
  • gemaakt van duurzame Belgische chocolade
  • uw fantasie als nagenoeg enige limiet, dankzij High Resolution drukkwaliteit op een mix van kleine en grote bedrukbare oppervlakken, vormen en smaken.
MEER WETEN

Gepersonaliseerde chocolade tabletjes met uw logo als souvenirs voor toerisme shops


Kleine chocolade tabletjes met de kracht en de intensiteit van onze typisch Belgische chocolade gecombineerd met de vakmanschap van het bedrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit van uw logo, foto of reclameboodschap werden door CandyCard tot een ware artisanale kunst verheven. Vooral gebruikt als klein geschenk om te delen met uw relaties, gasten, bezoekers of medewerkers bij speciale gelegenheden zoals beurzen, open deur dagen,seminaries, vergaderingen, een viering of bezoek aan uw stad. Kortom bij elk evenement waarbij u uw zakenrelatie wil verwennen.

Verse Belgische chocolade

Als Belgische fabrikant weten wij uiteraard als geen ander dat de kwaliteit van de Belgische chocolade de bepalende factor is voor het succes van chocolade relatiegeschenken. De oorsprong van Belgische chocolade die terug gaat tot in de 19e eeuw geeft ons de kennis en historiek die uniek is in de wereld. Door onze originele werkwijze worden uw logochocolade tabletjes pas gemaakt nadat u besteld hebt. Samen met de hermetische cellofaan verpakking rond elk product, garandeert deze werkwijze dat uw gepersonaliseerde chocolade tabletjes altijd super vers zijn, van ons als fabrikant tot dat u of uw relatie ze zelf als eerste uitpakt.

Chocolade tabletjes geprint met logo of foto

Chocolade tabletjes met logo werden door CandyCard voor het eerst gemaakt in 1988. Toen nog in reliëf, waarbij het logo in een op- of inliggend niveau op het chocolade oppervlak werd aangebracht. In 1990 ontwikkelden wij een unieke gepatenteerde bedrukkingstechniek die toelaat om logos en veel fijnere designs, tot zelfs fotos met alle details als schaduwen, grijswaarde nuances en dégradés, rechtstreeks op het chocolade oppervlak in een contrasterende kleur te drukken. CandyCard ontwikkelde zo hét ideale product voor de promotionele sector doordat we logos en productfotos zeer nauwgezet zelfs op de kleinste chocolade tabletjes kunnen reproduceren. Zowel individueel verpakt als verzameld in een geschenkdoos laten ze een indrukwekkende positieve herinnering achter bij uw trouwe klanten.

Gepersonaliseerde chocolade tabletjes individueel verpakt of verpakt in een geschenkdoos. Ook gepersonaliseerde verpakking.

De individueel verpakte tabletjes worden in een hermetische cellofaan wikkel verpakt . Hierdoor kan u ze hygiënisch én ultravers bij alle mogelijke gelegenheden gebruiken en bent u zeker dat u de eerste bent die uw gepersonaliseerde chocolade tabletjes uitpakt. Bovendien behouden  de chocolade tabletjes daardoor, bij correcte bewaarcondities , hun langst mogelijke houdbaarheid. 

Meerdere tabletjes samen worden in een hoogwaardige geschenkdoos verpakt. De chocolade tabletjes worden in een sterk interieur gerangschikt volgens uw wens qua design en qua smaak. Een kwalitatief transparant venster zorgt dat uw opdruk van logo, foto of boodschappen steeds kristalklaar zichtbaar zijn. Op de achterzijde van uw geschenkdoos bevindt zich uiteraard steeds een etiket opgesteld volgens de recentste europese voedselveiligheids directieven. Tenslotte wordt uw geschenkdoos volledig hermetisch met een cellofaan wikkel verzegeld. Zo bent u ook hier zeker dat u de eerste bent die uw geschenkdoos opent. Bovendien behouden daardoor, bij correcte bewaarcondities , uw gepersonaliseerde chocolade tabletjes hun versheid en de langst mogelijke houdbaarheid.

Voor de individuele wikkelverpakking én voor de geschenkdoos hebben wij bijkomende personalisatiemogelijkheden voor u ontwikkeld voor zowel kleine als grotere oplages onder de vorm van een gepersonaliseerde wikkel of met een gepersonaliseerde doos met of zonder venster. Dit biedt u bvb. de mogelijkheid om een dubbele boodschap aan uw zakenrelatie te geven. Om zelfs verpakking als "teaser"; te bedrukken en de chocolade met uw essentiële boodschap of "punchline" te personaliseren. Óf zet op de verpakking uw algemene merknaam of logo en personaliseer de tabletjes met uw specifieke product gerelateerde boodschap. De mogelijkheden zijn zo divers als uw fantasie.


Gepersonaliseerde bedrukte Belgische pralines of bonbons met uw logo of foto voor city-marketing 


Belgische pralines of bonbons bedrukt in superieure kwaliteit met uw logo of foto als ultieme chocolade relatiegeschenk combineren de vele kwaliteiten waarin CandyCard excelleert. Onze Belgische bedrukte pralines of bonbons combineren de kracht en de intensiteit van onze typisch Belgische chocolade met de vakmanschap van het bedrukken in de hoogst mogelijke kwaliteit van uw bedrijfslogo, foto of reclameboodschap. Vooral gebruikt als klein geschenk of weggever om te delen met uw relaties, gasten, bezoekers of medewerkers bij speciale gelegenheden zoals beurzen, open deur dagen, seminaries, vergaderingen, een viering of bezoek aan uw stad en city-marketing-shop. Kortom bij elk evenement waarbij u uw zakenrelatie extra wil verwennen.

Verse Belgische pralines of bonbons

In 1857 opende Jean Neuhaus een apotheek in de prestigieuze Galeries Royales Saint-Hubert in Brussel . Om zijn medicijnen lekkerder te maken smeerde hij ze in een dun laagje chocolade. Uit dit simpele idee erfde zijn kleinzoon Jean Neuhaus Jr. de passie van zijn vader voor chocolade, maar hij kwam ook op het ingenieuze idee om het medicijn te vervangen door een heerlijke zachte vulling. Aldus werd de praline of bonbon in 1912 geboren. 

Vlaanderen scoort wereldwijd hoog, niet alleen voor zijn kwaliteitschocolade , maar ook voor de verfijnde pralines of bonbons die ermee gemaakt worden. Als Belgische fabrikant weten wij uiteraard als geen ander dat de kwaliteit van de Belgische chocolade de bepalende factor is voor het succes van chocolade relatiegeschenken. De oorsprong van Belgische chocolade die terug gaat tot in de 19e eeuw geeft ons de kennis en historiek die uniek is in de wereld. CandyCard combineert de culinaire vermaardheid van zijn Belgische pralines of bonbons met een superieure personalisering. Bij onze pralines of bonbons omhuld de typische Belgische chocolade van de krokante chocoladeschelp een heerlijke zachte vulling op basis van hazelnootpraliné. Door onze originele werkwijze worden uw logopralines of logobonbons pas gemaakt nadát u besteld hebt. Samen met de hermetische cellofaan verpakking rond elk product, garandeert deze werkwijze dat uw gepersonaliseerde pralines of bonbons altijd super vers zijn, van ons als fabrikant tot dat u of uw relatie ze zelf als eerste uitpakt.

Belgische pralines of bonbons geprint met logo of foto voor iedere doelgroep

In 1990 ontwikkelde CandyCard een unieke gepatenteerde bedrukkingstechniek die toelaat om logos en veel fijnere designs tot zelfs fotos met alle details als schaduwen, grijswaarde nuances en dégradés, rechtstreeks op de chocolade schelp van de praline of bonbon in een contrasterende kleur te drukken. CandyCard ontwikkelde zo hét ultieme product voor de promotionele sector doordat we logos en productfotos zeer gedetailleerd zelfs op de kleine chocolade pralines of bonbons kunnen reproduceren. Uw gasten zullen deze ultieme attentie geserveerd bij een lekker kop koffie op de vergadering, in je city-marketing shop, op je beursstand, op de hotelkamers, op het bedrijfsfeest, op seizoenseventen zoals Sinterklaas, Kerstmis, eindejaar of Pasen kortom bij elk evenement ten zeerste apprecieren.

Gepersonaliseerde Belgische pralines of bonbons als relatiegeschenk - CandyCard Belgisch vakmanschap al sinds 1988

Chocolade pralines of bonbons met logo werden door CandyCard voor het eerst gemaakt in 1988. Onze gepersonaliseerde bedrukte pralines combineren enerzijds de sensorische ervaring van smaak, textuur en de daarbij gepaarde positieve emotie van een Belgische praline of bonbon met anderzijds de visuele ervaring van een superieure bedrukking van uw bedrijfslogo of foto. Hierdoor verbind onze gepersonaliseerde bedrukte praline uw logo, foto of boodschap aan deze positieve ervaring. Met andere woorden zowel individueel verpakt als verzameld in een geschenkdoos laten onze bedrukte gepersonaliseerde belgische pralines of bonbons een indrukwekkende herinnering achter bij uw klanten, bezoekers of medewerkers. En daar gaat het natuurlijk om want zo verbind u uw bedrijfsnaam met de positieve impact van dit unieke Belgische chocolade relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde bedrukte Belgische pralines of bonbons individueel verpakt of verpakt in een geschenkdoos. Ook gepersonaliseerde verpakking.

De individueel verpakte pralines of bonbons worden in een hermetische cellofaan wikkel verpakt . Hierdoor kan u ze hygiënisch én ultravers bij alle mogelijke gelegenheden gebruiken en bent u zeker dat u de eerste bent die uw gepersonaliseerde praline of bonbon uitpakt. Bovendien behouden  de pralines of bonbons daardoor, bij correcte bewaarcondities , hun langst mogelijke houdbaarheid. 

Meerdere pralines of bonbons samen worden in een hoogwaardige geschenkdoos verpakt. De pralines of bonbons worden in een sterk interieur gerangschikt volgens uw wens qua design en qua smaak. Een kwalitatief transparant venster zorgt dat uw opdruk van bedrijfslogo, foto of boodschap steeds kristalklaar zichtbaar zijn. Op de achterzijde van uw geschenkdoos bevindt zich uiteraard steeds een etiket opgesteld volgens de recentste europese voedselveiligheids directieven. Tenslotte wordt uw geschenkdoos volledig hermetisch met een cellofaan wikkel verzegeld. Zo bent u ook hier zeker dat u de eerste bent die uw geschenkdoos opent. Bovendien behouden daardoor, bij correcte bewaarcondities , uw gepersonaliseerde pralines of bonbons hun versheid en de langst mogelijke houdbaarheid.

Voor de individuele wikkelverpakking én voor de geschenkdoos hebben wij bijkomende personalisatiemogelijkheden voor u ontwikkeld voor zowel kleine als grotere oplages onder de vorm van een gepersonaliseerde wikkel of met een gepersonaliseerde doos met of zonder venster. Dit biedt u bvb. de mogelijkheid om een dubbele boodschap aan uw zakenrelatie te geven. Om zelfs verpakking als "teaser"; te bedrukken en de chocolade met uw essentiële boodschap of "punchline" te personaliseren. Óf zet op de verpakking uw algemene merknaam of logo en personaliseer de pralines of bonbons met uw specifieke product gerelateerde boodschap. De mogelijkheden zijn zo divers als uw fantasie.